Ta sig i kragen

Så många kvällar har jag tänkt, att nu, nu är det dags att skriva ett bloginlägg. Så många kvällar jag sedan gjort andra livsnödvändiga saker. Som att virka mormorsrutor. Eller ta ett bad. Eller bara hänga tvätt och krascha i sängen. Kanske har jag haft en tomhetsperiod efter disputationen (som gick bra) eller så har det bara varit mycket (undervisning, sjuka barn, solen som återvänder) och jag är bara så trött.

Nu har jag i alla fall från två håll blivit peppad att ta tag i det privata skrivande igen. Dels från en skrivarkompis om oförtrutet mejlar frågor om när han får läsa min text. Dels av ett paket som kom på posten, en försenad disputationspresent. Men åh, så glad jag blev, min kära vän Gunnika har fått sin första bok publicerad! Så, i kväll ska jag skjuta på virkningen lite, och börja läsa igenom mitt eget råmanus. Fortsättning följer!

Bild

Kolla va! En purfärsk bok som inspirerar till uteliv. Kolla in Gunnikas blog också, som inspirerar till att fånga drömmarna man har!

 


2 kommentarer on “Ta sig i kragen”

 1. Gunnika skriver:

  Gött att den kom fram! Och gött att det kom ett livstecken på bloggen, man började ju bli lite orolig… 😉 Lycka till med ditt andra skrivande nu och din fortsatta forskarkarriär. Kram kram

  • Elina skriver:

   Sitter du jämt vid datorn? 😉

   Tack, jag blev så himla glad! Minns att du sa något vid disputationen, men det var så rörigt då så jag la det inte på minnet. Så när boken kom var det en överraskning på riktigt! 🙂

   Kram!


Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s