En bra dag

Det har äntligen släppt lite och jag är nästan klar med all omskrivning. Hurra! Nya scener börjar ta form, jag ser en möjlig väg fram mot min idé om ett slut. Har lite hjärtinfarktsefterforskning (säg det 7 gånger snabbt) att göra. Nu, välförtjänt sömn.


4 kommentarer on “En bra dag”

 1. Göran Redin skriver:

  Jag har också en medicinsk sak att lösa: Vad är en lagom allvarlig blödning/sårskada som en sjukvårdskunnig person på 1600-talet hade en rimlig chans att klara?
  Researchen är minst lika rolig som skrivandet. I morgon ska jag t.ex. åka till Finspång för att samla in fakta. Lycka till med skrivandet.

  • skrivaom skriver:

   Det är ju så kul, man får ställa sig en massa konstiga frågor som man annars inte gör. 🙂 Och vem ska man vända sig till?
   Lycka till i Finnspång!

 2. Myra Windahl skriver:

  Kul att det går bra! Själv inväntar jag analysen av mitt första kapitel. Jag tycker att kapitlet är riktigt, riktigt bra. Men å andra sidan tycker jag alltid det, så nu behöver jag någon annans åsikt. OM jag får en lyckad analys ska jag BARA skriva om resten av boken så att det matchar…
  Fast jag gillar din tabell. Kanske borde titta lite mer på mitt skrivprograms statistikfinesser. Vad skriver du i? Scrivener? Ywriter?

  • skrivaom skriver:

   Det är Scrivener. Har inte riktigt lyckats lista ut hur man får slutresultatet, dvs det jag skriver ut att se bra ut, men annars gillar jag Scrivener.
   Spännande med första-kapitel-analys. Jag funderar på att kontakta lektör eller författarcoach när jag har ett helt manus. Vi får se.


Kommentera!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s